Frontpage What's new Specials On the Road Contact us Your account
Categories
Product search
Enter a product search keyword
 
Advanced search
Specials
Primer #25 Primer #25
3.00€  7.00€
Primer #10 Primer #10
2.50€  5.50€
Pinstriping & Kustom Graphics Magazine #37 Pinstriping & Kustom Graphics Magazine #37
3.40€  8.50€
Traditional Rod & Kulture #21 Traditional Rod & Kulture #21
4.00€  9.50€
Payment methods


Toimitusehdot / Kustom Kulture

Maksutavat

Hyväksymme suomalaisista verkkopankeista Nordean, Sammon, Osuuspankin ja Säästöpankin verkkomaksut. Postiennakolla maksettaessa maksu suoritetaan postikonttorissa tuotteita noudettaessa (maksuvälineinä postissa käyvät mm. käteinen, pankkikortit ja luottokortit). Jos tuotteet on jo maksettu verkkopankissa, tuotteet voi noutaa veloituksetta.

Laskulla sopimusasiakkaille

Lähetämme tilauksen mukana laskun, jonka eräpäivä on 7 tai 14 päivää siitä kun tilaus on postitettu.  Maksamattomasta laskusta lähetämme huomautuksen, josta peritään huomautusmaksu.

Laskulla palvelun ehdot
- Kustom Kulture on hyväksynyt asiakkaan laskutusasiakkaaksi
- Asiakkaan täytyy olla yli 18-vuotias
- Asiakkaalla ei saa olla luottotietomerkintöjä eikä avoimia laskuja Kustom Kulture Oy:lle

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana. Voit myös noutaa tilaamasi tuotteen varastomyymälästämme.

Toimituskulut

Maksamme kaikki postituskulut yli 100 euron tilauksista Suomeen.

Myyntialue
 
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan Suomen alueelle sekä erikseen sovittaessa muihn maihin.

Toimitusaika
 
Tilaukset pyritään toimittamaan postiin parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Viallisen tuotteen palautus
 
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta platu@kustomkulture.fi tai puhelimella numerosta 040-5116 276. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
 
Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@kustomkulture.fi
- Puhelimella numerosta 040-5116 276.


Choose language
suomi english
Shopping cart
0 pcs
KKS2018
Information pages